GROZOTA POKRAJ CIBONE: Starac je ovim odvratnim činom šokirao građane (FOTO)

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Starac je ovim postupkom šokirao prolaznike.

Iako je uriniranje po javnim površinama kažnjivo mnogi građani zidove i prolaze zgrada i kuća, kao i parkove koriste upravo za to. Većina ih pritom uopće ne mari za to što pokraj njih prolaze sugrađani, pa čak i oni najmlađi. Takav slučaj zabilježen je ispred Ciboninog tornja.

Naime, građani su u pola bijelog dana naišli na starca koji je mokrio i doveo sve prolaznike u izuzetno nelagodnu situaciju.

I djeca su ga vidjela

“Prolazio sam tamo nakon posla i ušokirao se”, kaže nam čitatelj koji je poslao fotografije i nadodao kako je dotični glasno psovao pokraj semafora dok su građani, među kojima je bilo i djece, u nevjerici sve promatrali.

13621515_10154539090218254_974747373_o

U posljednje vrijeme ovakve su situacije doista česte. Nedavno je muškarac činio isto na okretištu u Dubravi.

Uriniranje, kao i egzibicionizam, obnaživanje te zadovoljavanje spolnog nagona i spolno općenje na javnim površinama obuhvaćeno je člankom 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a radi se o vrijeđanju i omalovažavanju moralnih osjećaja građana.

[box type=”warning” align=”” class=”” width=””]Za sve one koji uriniraju na javnom mjestu predviđena je novčana kazna u iznosu od 200 do 800 kuna ili kazna zatvora do 30 dana.[/box]

No, čini se kako u ovom slučaju u blizini nije bilo ni redara ni policije koja bi propisno kaznila ovaj neprihvatljiv čin.

>>> ŠOK U TRAMVAJU BROJ TRI! Potpuno gol muškarac pjevajući Severinine hitove zgrozio putnike (FOTO)

>>> ODVRATAN PRIZOR NA OKRETIŠTU U DUBRAVI: Usred bijela dana izvadio spolovilo, smijao se i napravio ovo (FOTO)

 


Komentari