Gradska skupština na čelu s Joškom Klisovićem pridružila se uskršnjim čestitkama: ‘Slavimo ga s nadom u novi početak’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Uskršnjim čestitkama iz Grada Zagreba pridružila se i Gradska skupština na čelu s predsjednikom SDP-ovim Joškom Klisovićem.

“Poštovane Zagrepčanke i Zagrepčani, poštovani vjernici,

pred nama je najveći katolički blagdan Uskrs. Slavimo ga s nadom u novi početak i vjerom u bolje i mirnije sutra. U našoj zahtjevnoj svakodnevici takve nam poruke pružaju utjehu i daju snagu da se hrabro suočimo sa svim poteškoćama koje su pred nama.

Simbolika Uskrsa dodatno nas potiče na ustrajnu izgradnju sigurnijega, solidarnijega i pravednijeg života za sve građane našeg Zagreba i Republike Hrvatske te njegovanje temeljnih ljudskih vrijednosti tolerancije, nesebičnosti i uzajamnog poštovanja.

U ime Gradske skupštine Grada Zagreba i osobno, vama i vašim obiteljima čestitam od srca blagdan Uskrsa, blagdan koji je duboko utkan u kršćansku tradiciju. Neka bude ispunjen mirom i radošću”, napisao je Klisović u uskršnjoj čestitci građanima.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Danas nešto ranije, Uskrs je zagrebačkim vjernicima čestitao i gradonačelnik Tomislav Tomašević.

 

“Drage sugrađanke i dragi sugrađani,

Uskrs ove godine iščekujemo u još jednoj krizi, ali i u nadi da će prevladati mir, dobro i solidarnost među ljudima koja nas podsjeća na obavezu da gradimo bolji svijet za generacije koje dolaze.

Komentari