Gradonačelnik Tomašević na Badnjak obišao domove za starije: ‘Ovakvi blagdanski dani pune baterije’

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, zajedno s predsjednikom Gradske skupštine Joškom Klisovićem, posjetio je štićenike Doma za starije osobe Park i Doma za starije osobe Maksimir pa im je nakon kratkog programa dobrodošlice uručio darove.

„Ovim prigodnim darivanjem pokazujemo da Grad Zagreb misli na svoje najstarije sugrađane. Skromnim darovima želimo vam iskazati pažnju i zahvalnost za vaš cjeloživotni  doprinos našem gradu“, rekao je gradonačelnik Tomašević pa je dodao da mu ovakvi blagdanski dani pune baterije. Također je korisnicima i zaposlenicima poželio sretne blagdane i mirnu te punu zdravlja i ljubavi 2022.
Foto: Zagreb.hrzagreb

Već tradicionalno će Grad Zagreb i njegov Ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom darovati svih 11 gradskih domova, odnosno njihovih 3 792 korisnika. Ugovorena vrijednost poklon-paketa je 246 000 kn s PDV-om.

Posjetio i Dom za nezbrinutu djecu

Gradonačelnik je jučer posjetio korisnike Doma za nezbrinutu djecu Kuća sv. Josipa u Hrvatskome Leskovcu te im je na druženju predao poklone i donacije. Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Ustanova Dobri dom i Gradska ljekarna Zagreb su već tradicionalno osigurali prigodne božićne pakete za djecu, prenosi Zagreb.hr

Komentari