Gradonačelnik Milan Bandić pozvao sve građane na Trg

FOTO: Ivan Klindić

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i službeno je pozvao sve građane na doček Nove godine na Trgu bana Josipa Jelačića. Dj Akademija, Četiri tenora i Hladno pivo otpratit će staru godinu. Pismo Milana Bandića prenosimo u cijelosti.

“Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

 Silvestarska noć je pred nama, a kao i uvijek s veseljem ćemo ispratit staru i dočekati novu godinu.

Vjerujem da će mnogi od nas već tradicionalno te noći biti na otvorenom, na trgovima u središtu našega Zagreba – grada s osmjehom i grada s najboljim europskim adventom, grada posebnog ugođaja i nedostižnog šarma.

S nama će, dragi sugrađani, biti i brojni gosti iz susjednih i drugih, ne samo europskih zemalja, koji cijene ljepotu i živost Zagreba, atmosferu i sigurnost naših trgova i ulica.

Sve vas pozivam, a posebno naše mlade sugrađane, da opet budemo zajedno, da osjetimo tu zajedničku radost, energiju i atmosferu, da uz bogat program na Trgu bana Josipa Jelačića, na Zrinjevcu, Tomislavcu, Europskom trgu te pored Hrvatskog narodnog kazališta, uz druženje, pjesmu i zabavu dočekamo novu 2019. godinu.

Na središnjem trgu vas očekuju DJ Akademija, Četiri tenora koje prati revijski orkestar, ponoćni vatromet, a u novu godinu nas uvodi Hladno pivo, legendarni zagrebački bend koji svoju 30-tu obljetnicu postojanja uokviruje baš ovim koncertom.

Dobrodošli na najbolju novogodišnju zabavu, u gradu koji se ponosi svojom gostoljubivošću, sigurnošću, svojom otvorenošću, multikulturalnošću i multietničnošću!

 Vaš gradonačelnik

Milan Bandić”

Komentari