Gradonačelnik Milan Bandić čestitao je Luki Modriću

FOTO: Milan Bandić / Facebook

U povodu proglašenja za najboljeg nogometaša godine po izboru FIFA-e, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije Luki Modriću čestitku u kojoj stoji:

Bravo Luka!

U ime svih Zagrepčana i zaposlenika Gradske uprave te u svoje osobno ime  odsrca Ti čestitam na ovome povijesnom postignuću!

Nakon osvajanja četiri Lige prvaka i imenovanja u idealne svjetske momčadi, poslije mnogobrojnih individualnih nagrada kojima si proglašavan najboljim igračem prema UEFA-inu izboru te najboljim europskim veznjakom sad si i prvi Hrvat koji je osvojio najprestižniju individualnu nagradu u svijetu nogometa, nagradu FIFA-ina igrača godine!

Najveći stručnjaci i igrači svijeta su prepoznali Tvoje majstorske izvedbe u dresu madridskog Reala i hrvatske reprezentacije s kojima si  se popeo na Olimp klupskoga i reprezentativnog nogometa. Tamo ti je i mjesto jer tvoje nogometno umijeće, tvoj talent, osjećaj za tim i nevjerojatna srčanost uvijek  donose rezultate i daju novu dimenziju pristupa sportu i sportskom nadmetanju.

Radujemo se s Tobom!

Hvala Ti što si nas ponovo ispunio ponosom!

 


Komentari