Zamjenik Korlaet u obilasku Dankovca: Počeli radovi na obnovi OŠ Čučerje koji bi trebali trajati do svibnja

Foto: Zagreb.hr

Dogradonačelnik Luka Korlaet jutros je bio u Dankovcu gdje je obišao Osnovnu školu Čučerje koja je oštećena u potresu, a čiji je kraj radova najavljen za svibanj.

Škola je inicijalno dobila žutu naljepnicu, ali je intervnecijom ravnateljice skela postavljena na oštećene zidova tako da je stekla uvjete i za zelenu naljepnicu. To znači da se nastava mogla nesmetano odvijati te da mališani nisu morali pohađati druge škole u okolici.

“Ovaj su tjedan počeli radovi sanacije područne škole OŠ Čučerje u Dankovcu. Saniranje posljedica petrinjskog potresa obuhvaća pukotine zidova te izvedbu završne obloge zida. Radovi će biti završeni do kraja svibnja.Radove je obišao dogradonačelnik Luka Korlaet, skupa s djelatnicima Grada i vijećnicima MO Dankovec i VGČ Gornja Dubrava”, obajavljeno je iz Grada.

Dogradonačelnik Korlaet pohvalio je poduzetnost ravnateljice koja je uspjela brzo osposobiti školu za nastavu, te izrazio zadovoljstvo činjenicom da se u školu svake godine upisuje sve više učenika.
“Škola je dobila “žutu naljepnicu” radi oštećenja zabatnih zidova, a intervencijom ravnateljice škole Vesne Orešković i postavljanjem skele škola je dobila uvjetnu “zelenu naljepnicu”, tako da je u njoj bilo moguće održavati nastavu.”

Komentari