GRADONAČELNIK BANDIĆ O AFERI CVJETNI I FONTANAMA: ‘Ja sam odgovoran i kad golub krepa na Jelačić placu’

Facebook

Milan Bandić posjetio je “Dane hrane i tradicijskih proizvoda” u Boćarskom dom i tom prilikom prokomentirao cijelu situaciju oko Cvjetnog.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prokomentirao optužbe koje je zamjenica pročelnika Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode Zrinka Paladino iznijela o aferi Cvjetni trg.

“Ne bi ja komentirao mladu damu Paldino. Svaki djelatnik u gradu a ima ih 24.000, treba čuvati svoje dostojanstvo, dostojanstvo svojih kolega i dostojanstvo gradonačelnika, a onda će i gradonačelnik čuvati njihovo i svoje dostojanstvo”, kazao je gradonačelnik i dao naslutiti kako će uskoro uslijediti sankcije odgovornima.

>>> RASKRINKALA POZADINU DOGAĐAJA NA CVJETNOM I PORUČILA: ‘Vjerojatno će me udaljiti!’

Dobar si je s Paladinom

Bandić je novinare zamolio da se suzdrže u pitanjima jer je dobar sa suprugom Zrinke Paladino.

“Imam još jedan razlog da to ne komentiram previše, a to je je osobno prijateljstvo s prof. Paldinom (suprugom Zrinke Paladino) pa me, molim vas, suzdržite. Što se tiče ovoga na Cvjetnom trgu ja sam rekao da ću ukloniti terase i one su uklonjene, a idući tjedan će snositi sankcije oni koji su to učinili”.

“Najbitnije je da smo sada tamo napravili reda i da terase više nisu tamo”, zaključio je gradonačelnik za jutarnji.hr, a na pitanje novinara jesu li optužbe  točne rekao je da i on sam ima “ponekad pravo biti samozatajan”, i dodao:

Na upit novinara smatra li sebe odgovornim za situciju na Cvjetnom trgu odgovorio je, “Pa ja sam odgovoran i kad golub krepa na Jelačić placu“.

 

“Britanac će biti najljepša mala šetnica”

Kratko  prokomentirao i uređenje Brinaca oko kojeg su se lomila koplja i protestirali mnogi, a koje upravo traje.

“Britanac će biti najljepša mala šetnica i odmorište za građane”.

>>> BRITANAC SE PRETVARA U OVO? Otkriveno zbog čega je uklonjena Kava Tava! (FOTO)

 

Na prijedlog da novac koji se troši za fontane možda treba negdje drugdje usmjeriti, Bandić je poručio: “Kad idete pored fontana ne morate ih gledati, okrenite glavu. Ujedno, 80 posto građana je za fontane, radio sam anketu. Ako mi ne vjerujete, napravite svoju’.

>>>ZAGREB NEKADA i SAD: U čijem su interesu bile ove promjene? (FOTO)

Komentari