Gradonačelnik Bandić: Danas je ispunjeno dvije godine staro obećanje koje sam dao

Foto: Grad Zagreb
U Sportskom centru Lučko uređen je potpuno novi i opremljeni centar za gimnastičare koji će omogućiti bolje i sigurnije uvjete za trening sadašnjim, ali i budućim vrhunskim gimnastičarkama i gimnastičarima.
Kupljene su najbolje moderne nizozemske sprave certificirane od međunarodne gimnastičke federacije, a čija vrijednost iznosi više od 2,5 milijuna kuna. Radi se o spravama na kojima se održava 80% gimnastičkih natjecanja.
Foto: Grad Zagreb
Dimenzije dvorane i visina stropa su takve da se mogu održavati sva državna i međunarodna natjecanja do razine svjetskog kupa. Dvorana je ukupne površine 1200 m2 i u potpunosti je opremljena gimnastičkom opremom.
“Na ovaj način želim zahvaliti svima vama što ste sjajnim rezultatima promovirali Lijepu našu i Grad Zagreb. Vi ste to zaslužili. Dvije godine staro obećanje koje sam dao našem Svjetskom prvaku Tinu Srbiću, ali i svim gimnastičarima koji djeluju na području grada Zagreba, danas je ispunjeno. Ovaj centar nije samo za već okrunjene svjetske prvake, nego i za nove generacije”, poručio je gradonačelnik Milan Bandić.


Komentari