Građani žele ULICU ARSENA DEDIĆA

Facebook/Arsen Dedić

Ovaj veliki pjevač i kantautor duboko je dirnuo srca mnogih koji žele da njegov lik živi vječno. Tako su i naši sugrađani poželjeli da Arsen Dedić u Zagrebu dobije svoju ulicu, park ili trg.

Inicijativu je pokrenuo član Facebook grupe “Zakaj volim Zagreb” tako što je napisao: “BANDIĆU MILANE, sada bi bilo zaista vrijeme da budeš BRZ-NAJBRŽI-U REALIZACIJI-JER-TI-TO-MOŽEŠ…. nikako na periferiji, ali ■ Arsen DEDIĆ zaslužuje ulicu u srcu grada ■ …………. ljudi da vas čujem!!!!!”

Njegovoj inicijativi pridružili su se brojni istomišljenci, koji su napisali:

Dodjela ulice mora proći proceduru na Skupštini, ali to ne bi trebao biti problem da 5. 9. na idućoj Skupštini svi zastupnici jednoglasno podrže da u srcu grada Arsen dobije ulicu. Moj je prijedlog da ulica u kojoj je živio u Zagrebu Haulikova dobije ime Arsena Dedića.“, napisao je jedan član.

Drugi se pak osvrnuo na ulicu Ive Robića: “Eto kako isto razmišljamo…prije desetak minuta vraćajući se kući ugledam na početku Remetinca, prva ulica desno nosi ime IVE ROBIĆA…bilo mi drago i u isti tren pomislim a koja će se zvati po NAŠEM DRAGOM ARSENU DEDIĆU…”

Treća članica je nadodala:Mislim da ulica nije dovoljna…..park, trg, tako nešto..”


Komentari