Građani sve nezadovoljniji: ‘Evo kako ZET i grad Zagreb održavaju tramvajske pruge’

Facebook/Potres u Zagrebu - svi mi u centru

Četiri mjeseca nakon potresa Zagreb izgleda kao veliko gradilište, na kojem se za najveći dio još uvijek ne zna kada će radovi uopće početi.

Građani su, naravno, sve nezadovoljniji, a frustracije izazvane čekanjem obnove grada dodatno su pojačale frustracije općim stanjem zagrebačke infrastrukture kakva, kažu, bila i prije potresa.

Tako je danas u Facebook grupi “Potres u Zagrebu – Svi mi u centru“, jedna članica objavila fotografije tramvajske pruge u Vlaškoj ulici na kojoj gume vire iz tračnica.

“Evo najboljeg primjera kako ZET i grad Zagreb održavaju tramvajske pruge. Ovo je Vlaška 53 i svaki dan je sve gore i gore. Ima bezbroj takvih primjera i nevjerojatno je da to nitko ne primjeti osim nas stanara čiji stanovi se tresu od prolaska tramvaja. I ne , ovo nije problem nakon potresa, već kronična nebriga. Gume koje strše, razvaljene kocke, ukratko sramota”, napisala je uz fotografiju.

Objava je naišla na brojne reakcije, a mnogi su se složili s njom.

“Gume su čim su ih napravili stršile vani… a poklopci lupaju ko ludi kad prođe auto… a sve rađeno nedugo… užas”, “i stalno krpaju a to plaćaju milionima pajdama fuj, užas i sramota”, “da stalno ostavljaju napola da druga ekipa ima šta raditi i tako beskonačno”, “Uništava aute”, bili su samo neki od komentara nezadovoljnih građana.

Foto: Facebook/Potres u Zagrebu – Svi mi u centru


Komentari