Građani spremni na još jedan prosvjed protiv stožera? ‘Ne dajmo da nam ukradu Božić’

FOTO: Luka Stanžl/Pixsell

Građani navodno spremaju još jedan u nizu prosvjeda protiv mjera Civilnog stožera Republike Hrvatske. Naime, kako stoji u grupi “Prosvjed protiv zatvaranja uslužnih djelatnosti te bojkot Adventa u centru Zagreba” prosvjed bi se trebao održati u petak 4. prosinca u 11 sati na Trgu Bana Josipa Jelačića.

“Svi su pogođeni financijski tim mjerama, a nitko iz Vlade prije donošenja mjera nije jasno dao odgovor na financiranje te situacije. Dok će se Advent u Zagrebu uredno održati. Taj isti Advent čine ugostitelji. Licemjerno do ibera. Molim svoje sugrađane da stanu uz mene 04. prosinca 2020. godine s početkom u 11h na Trgu bana Josipa Jelačića”, poručila je organizatorica Facebook grupe Željka Kveštak.

FOTO: Screenshot Facebook

Ističe kako je prosvjed potenciran zbog donesenih mjera za razdoblje od 27. studenog do 21. prosinca te onemogućavanju rada uslužnim djelatnostima. Ujedno i poziva sugrađane na bojkot Adventa u centru Zagreba.

“Ne želimo da nam stožer ukrade Božić. Pokažite da nas ima kao i 2018.-te kad smo čekali našu nogometnu reprezentaciju. Realno to su mjere,a ne zakon”, poručuje organizatorica.


Komentari