GRAĐANI ‘ODUŠEVLJENI’ BANDIĆEVIM NOVIM SPOTOM: ‘Ovo je toliko loše da je dobro!’

Facebook/Milan Bandić

Milan Bandić u svojoj se političkoj kampanji, čini se, koncentrirao na Japance. 

Nakon što je poručio da radi više nego Japanci, Milan Bandić je objavio i drugi iz serijala svojih predizbornih spotova, a poveznica je i više nego vidljiva.

Zagrebački gradonačelnik i predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić objavio je podosta jednostavan spot. Japanac ovoga puta ne snima poznate zagrebačke fontane nego polja kukuruza, kako se spot bliži kraju i Japanac se bliži Bandiću, a šećer na kraju je gradonačelnikova izjava. “Hranit ćemo cijeli Japan iz Slavonije”, poručio je kandidat za #premijera.

Video je relativno svjež pa još nije stigao prikupiti velik broj komentara, ali dovoljno je i onih nekoliko ispod videa da vidimo što ljudi misle o ovim kinematografskim pothvatima.

“Ovo je toliko loše da je dobro”, napisao je jedan komentator, a drugi se pak nadovezao napisavši: “Dno dna, nightmare stage”, pritom aludirajući na satiričnu emisiju Željka Malnara. Iako ovaj video još nije postao viralan, onaj prvi iz serije, jest. Ovo su samo neki od komentra na njega.

“Ovo je jedan od onih video klipova koji su toliko glupi i loši da ti je neugodno kad ih gledaš čak i kad nikog nema kraj tebe”, “Susramica me hvata kad gledam ovaj video”.
Ima, naravno, i onih koji ne komentiraju samo spot nego i lik i djelo “gradonačelnika Hrvatske: “Auuuu, koliko je ovo loše… Nego Miki… …da vas pitam nešto. Gradski proračun – milijarda eura. Holding, još toliko. 16 godina mandata. To je ukupno 32 MILIJARDE eura kojma ste upravljali. Što ste napravili osim tri nadvožnjaka, tih fontana, nekoliko škola i WC-a od 20.000€?


Komentari