GRAĐANI SE OKOMILI NA ‘LEDENI PARK’: ‘Prestanite uništavati Tomislavac, postat će kaljuža!’

Dajana Daja Klemenčić/Facebook/Zakaj volim Zagreb

Ledeni park na Tomislavcu za dio građana nij bajkovit.

Na Tomislavcu je započelo uređenje “Ledenog parka”. U tijeku je postavljanje klizališta i adventskih kućica, a pripreme za advent u Zagrebu u punom su jeku. Ipak, čini se kako građani nisu baš oduševljeni čarolijom koja se najavljuje.

Nakon uređenja fontane stare više od stoljeća i razočaranja koje je uslijedilo njenim otvaranjem, Zagrepčani se bune zbog ponovnog “raskapanja” popularnog Tomislavca.

U Facebook grupi “Zakaj volim Zagreb” Dijana je objavila fotografije koje prikazuju radove na Tomislavcu, a reakcije njezinih sugrađana bile su žestoke. “Počelo je uređenje… Još malo i postati će čarolija” napisala je oduševljeno Dijana, no članovi grupe ne dijele njen entuzijazam.

Dajana Daja Klemenčić/Facebook/Zakaj volim Zagreb
Dajana Daja Klemenčić/Facebook/Zakaj volim Zagreb

Mirica je prokomentirala kako će sve uništiti i popravljati na proljeće, a s njom se složio i Darko koji je napisao da se to ne može nazvati čarolijom, nego kaljužom.

“Treba uništiti još malo gradske baštine – terminatori”, napisao je Branko.

“Zakaj idiot ne dela sve to kraj svojih fontana(makar je to ,ipak naš novac)??”, upitala se Renata, vidno ljuta zbog “Ledene bajke” koja, sudeći prema komentarima građana ne bi trebala biti unutar Lenucijeve potkove.

Dajana Daja Klemenčić/Facebook/Zakaj volim Zagreb
Dajana Daja Klemenčić/Facebook/Zakaj volim Zagreb

Romana je poprilično ogorčena događajima na Tomislavcu. “Gledam ga svaki dan otkako ga raskapaju, pa trpaju, pa šator, pa opet kopanje, pa malo ništa, pa rikne vodoskok pa opet kopanje,…..užas. Mislim da se Lenuzzi okreće u grobu.”, napisala je.

“Čarolija bi bila kad bi taj novac bil uložen u nekaj humano…da ljudi koji su siromašni te dane ipak osjete toplinu i ljudskost….a ne još veću bjed i jad…čarolija je bit čovjek….”, zaključila je Marinela ovu raspravu i time dala do znanja što Advent uopće predstavlja.

>>>OTVORENJE NAJZABAVNIJEG ADVENTSKOG MJESTA! Budite prvi klizači u Ledenom parku (FOTO)

>>>FONTANA NA TOMISLAVCU OPET IZAZVALA BURNU RASPRAVU: ‘Izgleda kao trećerazredni kupleraj’ (FOTO)


Komentari