Grad Zagreb prodao stan na Jarunu Sandri Perković u kojem stanuje već pet godina

Facebook - Sandra Perković

Sandra Perković, zastupnica stranke gradonačelnika Milana Bandića, kupila je četverosoban stan na Jarunu od Grada Zagreba. Prije četiri godine sam je gradonačelnik kupio navedeni stan u ime Grada Zagreba površine 130 kvadratnih metara koji se sastoji od ulaza, dnevnog boravka, tri sobe, kuhinje, dvije kupaonice, praonice, gardeorobe, hodnika-garderobe, dvije terase i parkirnih mjesta.

Perković je prije kupnje stana plaćala najam za isti u vrijednosti od 1352 kune mjesečno nakon što je 2015. potpisala petogodišnji ugovor u najmu s tadašnjom zamjenicom gradonačelnika Sandrom Švaljek jer je Bandić završio iza rešetaka nakon uhićenja u aferi Agram.  Naime, ona je bila jedina osoba koja se javila na natječaj koji je raspisao Grad Zagreb, a Skupština je odobrila njezin zahtjev za kupnjom u rujnu ove godine.

Procjena stana je 1.384.344,47 kuna, a u natječaju je početna cijena bila zaokružena na 1.3800.000 kuna. No, Perković je ponudila 344,47 kuna više i time postala vlasnica stana na Jarunu. Iako je na kraju Grad Zagreb zaradio 388 tisuća kuna od prodaje stana, , nameće se pitanje je li funkcija Grada ta da se ponaša kao agencija za nekretnine prenosi tportal.hr.


Komentari