Grad Zagreb poklonio besplatno ljetovanje djeci iz Petrinje

www.flickr.com

Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i ove godine organizira besplatno ljetovanje za vrijeme trajanja ljetnih školskih praznika djeci naših sugrađana koji im isto nisu u mogućnosti osigurati.

Ljetovanje je potpuno besplatno, obuhvaća punu pansionsku uslugu s tri glavna i jednim međuobrokom, 24-satni stručni pedagoški rad i nadzor stručnih suradnika, 24-satnu zdravstvenu skrb u odmaralištima, odgojne, obrazovne, kulturne i zabavne sadržaje, sportsko rekreacijske programe i sl.

Dana 11.08.2015.g. predviđen je polazak 45 djece iz Zagreba u odmaralište „Cvrčak“ u Dugoj Uvali u kojemu će boraviti do 18.08.2015.g. Polazak je u 14,30 sati s južne strane stadiona Dinama (Borongaj).

Ove godine u grupi djece od njih 45 predviđeno za ljetovanje u Dugoj Uvali prvi puta će uz dvadesetoro zagrebačke djece biti i grupa od 25 djece iz Grada Petrinje.

Poklon je to Grada Zagreba Gradu Petrinji i njihovoj djeci od kojih će nekima od njih ovo biti i prvi susret s morem. Zajedničko druženje i ljetovanje naših mališana i malih Petrinjaca biti će zasigurno prilika za sklapanje novih prijateljstava i doživljaja koji će dugo pamtiti i sjećati se, a Grad Zagreb i gradonačelnik Milan Bandić pokazali su i ovoga puta veliko srce i pružili priliku da se razvesele i djeca kojima se ovakav program nije mogao osigurati na području njihovog Grada


Komentari