Grad Zagreb nudi pomoć Salopekovoj obitelji

Screenshot Youtube/HRT

Pročelnik gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić oglasio se uime Grada Zagreba nakon što se pročula vijest o ubojstvu Tomislava Salopeka od terorističke skupine Islamske države poluotoka Sinaj.

”Nadamo se da će hrvatske vlasti ubuduće informirati i upozoravati građane koji su trbuhom za kruhom prisiljeni odlaziti u taj dio svijeta na opasnosti i moguće terorističke napade”, rekao je Pavle Kalinić koji je inače i autor  knjiga “Sekularni korijeni modernog islamizma”  te  “Teror i terorizam” u kojima objašnjava nastanak ovakvih terorističkih skupina, njihove ciljeve te način borbe da ih ostvare, piše Večernji list.

”U povodu ubojstva Tomislava Salopeka izražavamo sućut njegovoj obitelji i nudimo im bilo koji oblik pomoći. Isto tako nadamo se da će hrvatske vlasti ubuduće informirati i upozoravati građane koji su trbuhom za kruhom  prisiljeni odlaziti u taj dio svijeta na opasnosti i moguće terorističke napade. Također se nadamo da će zajedno sa saveznicima naći načina da se ubuduće izbjegnu takvi nemili i nesretni događaji, odnosno da se oni spriječe ili svedu na najmanju moguću opasnost”, kazao je Kalinić.

Komentari

loading...
-->