Gotovo svi huligani koji su osumnjičeni da su brutalno pretukli Zagrepčanina pušteni su na slobodu, Ivan se nada da će nasilnike stići pravda

Screenshot Dnevnik.hr

Prije nekoliko dana izvijestili smo o slučajnom prolazniku koji je, iako nema nikakve veze s navijačkim skupinama, nastradao u nedjeljnjoj tučnjavi huligana uoči derbija između Dinama i Hajduka. Nakon incidenta privedeno je osam Torcidaša, ali u pritvoru je zadržan samo jedan. Ostali su pušteni na slobodu. Ivan se nada da će nasilnike stići pravda.

Tridesetogodišnji mladić pred kojim je dug oporavak o svemu je progovorio za HRT.

Pretukli ga dok se vraćao s obiteljskog ručka: ‘Smrskana mu je gornja i donja čeljust, čelo, nos – čeka ga operacija’

“Fizički ću se sigurno oporavit to je jasno, ali psihički… Svaki put kad izađem van kad krenem pješice, mogu se zapitati je li danas moj dan da me opet netko prebije, oduzme život i ode”, kaže Ivan.

Ivana su torcidaši napali na raskrižju blizu stadiona.

“Trčao sam sagnut preko ceste i u jednom trenu sam osjetio udarac u čelo, tu sam se srušio, drugi tren sam osjetio drugi udarac bočno. Poslije toga se ne sjećam koliko sam udaraca primio”, prepričava.

U policiji kažu da su reagirali na dojavu i obavili svoj dio posla.

“Po dovršetku kriminalističkog istraživanja predani su punoljetnici pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava protiv maloljetnika je predana redovnim putem”, kazala je Marija Goatti, glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke.


Komentari