Gotovo smrzavanje: Toplinarstvo od danas napokon kreće s grijanjem

FOTO: Pixabay

Građani koji imaju etažno plinsko grijanje ne moraju brinuti o zagrijavanju prostora s obzirom na iznimno niske jutarnje i večernje temperature. Ako ste među 100 tisuća zagrebačkih kućanstava koja ovise o gradskoj toplani, vaše je vrijeme grijanja napokon došlo.

HEP-TOPLINARSTVO počinje s uključivanjem grijanja za približno 126.000 krajnjih kupaca u gradovima Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću. Osim isporuke toplinske energije za grijanje koja se uspostavila još prošlog tjedna prioritetnim krajnjim kupcima – dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe – od danas 1. listopada počinje uključivanje grijanja u stambenim i poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama grijanja i koje su spremne za prihvat toplinske energije.

HEP je pozvao krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika ili upravitelje zgrada da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi u svim zgradama mogli uključiti grijanje.

Ogrjevna sezona 2018./2019. završit će najkasnije 15. svibnja 2019. godine, sukladno vremenskim uvjetima.


Komentari

loading...
-->