GOTOVO JE SA ZAMAGLJENIM STAKLIMA U AUTU: Ovaj znanstvenik otkrio je brzo i efikasno riješenje (VIDEO)

Screenshot/Youtube

Odmagljivanje stakla nikad nije bilo brže, a sve što trebate napraviti jesu četiri vrlo jednostavne stvari.

Zima nas je baš stisnula ovih dana, snijeg nas je zatrpao, pa se onda počeo otapati i zaleđivati da bi na kraju vrijeme ušlo u pubertet i počelo drastično mijenjati ponašanje. Preko dana nas grije oko 5-6 stupnjeva Celzijevih, a noću i ujutro nas tresu minusi. Uz sve to javljaju se i klasični zimski problemi s automobilima. Probleme s odmrzavanjem smo uspjeli riješiti i to vrlo brzo i učinkovito, no zaboravili smo na još jedan, gori, problem koji ubija u pojam svakog vozača.

Jedna gora stvar od struganja jest čekanje da vam se odmagle stakla u autu. Svaki vozač lupa glavom o volan dok čeka da mu se stakla odmagle, što u starijim autima zna potrajati i nekoliko minuta. Na kraju to sve završi ručnim uklanjanjem magle sa stakala, a to će koncu rezultirati još gorim rezultatom. Samo ćete razmazati vodu po staklu i ona će se opet kondenzirati i stvarati vam muke. No, jedan znanstvenik odlučio se pozabaviti ovim problemom sa znanstveničke strane i dokazati koji je najunčikovitiji način za odmagljivanje stakala.

Proveo je niz testova i eksprimenata sve dok nije otkrio čarobnu formulu kojom je uspio u brzom i kratkom roku odmagliti zamagljena stakla na svom autu.

Prvo, navinite do kraja grijanje u autu. Drugo, uključite klimu u autu. Treće, isključite unutarnju cirkulaciju zraka. Četvrto, otvorite prozore kojih 10 centimetara. Ovu metodu smo i samo provjerili i djeluje. Zanima li vas kako je znanstvenik došao na do ovog zaključka provjerite u videu.

>>> ZABORAVITE NA STRUGANJE: Evo kako u svega nekoliko sekundi odmrznuti i najdeblji led (VIDEO)


Komentari