GOTOVI RADOVI NA DOMU BRUNE BUŠIĆA: ‘Svi učenici iz svih krajeva Hrvatske osjećat će se kao punokrvni građani našeg grada’

Foto: Luka Korlaet Facebook

Zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet najavio je da će se sutra otvoriti obnovljeni, protupotresno ojačani učenički dom Brune Bušića.

“Nakon tri završene cjelovite obnove školskih zgrada (Krleža, Merz, Vugrovec Kašina), sutra svečano obilježavamo i završetak radova na cjelovitoj postpotresnoj obnovi Učeničkog doma ‘Bruno Bušić’ u Gajevoj ulici! Velikim naporom projektanata, izvođača i nadzornih inženjera kao i djelatnika Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade dobili smo izuzetno potresno otpornu kao-staru-a-ustvari-posve-novu gradsku palaču u kojoj se učenici iz svih krajeva Hrvatske doista mogu osjećati kao punokrvni građani našeg grada”, objavio je zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet.

“Kao odgovorni upravitelj vlastitog građevnog fonda, Grad Zagreb za ovu obnovu aplicirao je na Fond solidarnosti (konstrukcijski dio) i NPOO (energetski, instalacijski i interijerski dio), kako bismo u što većoj mjeri rasteretili gradski proračun”, najavio je Luka Korlaet.

Svečanom otvorenju nazočit će i ministar graditeljstva Ivan Paladina sa suradnicima, najavio je dogradonačelnik.


Komentari