GORUĆE PITANJE U GRADU Kome više vjerujete u sukobu oko Holdinga?

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Posljednjih tjedana jedna od glavnih tema u Zagrebu je Zagrebački holding. Gradonačelnik je smijenio člana Uprave Holdinga Antu Samodola te predsjednika Nikolu Vukovića.

Na teške optužbe smijenjenog člana uprave Zagrebačkog holdinga Ante Samodola, gradonačelnik Tomislav Tomašević kratko je poručio da je njegova savjest čista i neka ga tuži ako netko misli da se radilo nešto protuzakonito. Tomašević je istaknuo kako nema vremena baviti se blogom od Samodola, no time je ostavio i brojna nerazriješena pitanja.

Podsjetimo, razlog smjene Samodola i predsjednika uprave Nikole Vukovića bila je teška suradnja i različite vizije upravljanja, prema riječima gradonačelnika. On je okrenut budućnosti, a na činjenicu da član Nadzornog odbora Ratko Bajakić ima obveznice u tvrtki koja je u poslovnom odnosu s Holdingom, Tomašević je na to rekao da će o tome odlučivati institucije.

U anketi na portalu pitamo vas kome vjerujete u sukobu oko Holdinga. Gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću, Nikoli Vukoviću i Anti Samodolu ili medijima. Naravno, tu su i odgovori “ne znam” te za one jako sumnjičave, stavili smo i odgovor “nikome”. Recite nam što mislite!

Komentari