GLAZBENA KRALJICA BALKANA: Još samo 2 dana do objave Severininog albuma ,Halo’!

Danilo Pavlović

Severina – najveća glazbena diva na Balkanu, kako je mnogi obožavatelji nazivaju, na radost brojnih fanova, 01.02.2019. objavljuje najiščekivaniji album godine, pod nazivom „Halo“. Album će biti dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes kao i na svim ostalim svjetskim platformama, dok će u fizičkom obliku, također u izdanju Dallas Recordsa, biti dostupan u drugoj polovici veljače.

 Prošlo je dugih sedam godina od izdavanja zadnjeg albuma, na novom albumu će fanove počastiti s čak 17 pjesama, od kojih je deset novih, a zbroj pregleda preostalih sedam, koje su već objavljene, broje preko vrtlogavih 190 milijuna YouTube pregleda. Nesumnjivo je da je publika željna novih melodija i upravo je ovaj album svojevrsni pregled truda i ulaganja u svaku pjesmu na kojoj se radilo do savršenstva.

”Ljudi moji, koliko sam nestrpljiva, jedva čekam da čujete cijeli album! 7 objavljenih i 10 potpuno novih pjesama. Za sve i svakoga, za veselje i tugu, za sve prigode i generacije, za sve vjere i nacije“, izjavila je Severina u promo videu na svom Instagram profilu.

Premijera naslovne pjesme ‘Halo’ bit će u petak, 01. veljače, u 12 sati na Severininom YouTube kanalu i Facebook stranici.

Autori na albumu su Jala Brat, Buba Corelli, Tonči i Vjekoslava Huljić, Dušan Bačić, Milan Laca Radulović, Saša Lazić, Damir Handanović, Miloš Roganović, Outsiders, Goran Ratković Rale, Giorgos Sampanis i Marina Tucaković.


Komentari