GIGANTSKA RUPA SKORO PROGUTALA AUTO: ‘Zadnji kotač vozila upao je u rupu, ali vozač je izašao neozljeđen’

Foto: Alan Grubelić/Facebook ZvZ

Na svu sreću, ozlijeđenih nije bilo jer su rupu odmah nakon urušavanja ogradili djelatnici jedne zaštitarske tvrtke koji su se našli u blizini, izašli iz kombija i blokirali rupu.

U ponedjeljak, 4. travnja, oko 21:30 sati na jednom od najprometnijih raskrižja, onome Slavonske avenije, Ulice Josipa Marohnića i Ulice XIII Vrbik, nasred ceste otvorila se golema rupa duga i široka po pet i duboka tri metra.

“Dok sam čekao na semaforu i dok je bilo zeleno iz Slavonske iz smjera zapada prema istoku kod skretanja prema Vrbiku iza vozila koje je taman prošlo otvorila se rupa. Zadnji kotač vozila upao je u rupu, ali se čovjek izvukao bez posljedica”, kazao je jedan od očevidaca poznati fotograf Alan Grubelić, koji je se u tom trenutku našao u vozilu iza, prenosi Večernji.

Na svu sreću, ozlijeđenih nije bilo jer su rupu odmah nakon urušavanja ogradili, kako kaže Grubelić, djelatnici jedne zaštitarske tvrtke koji su se našli u blizini, izašli iz kombija i blokirali rupu.

Upravo su njegove fotografije na Facebook grupi “Zakaj volim Zagreb” donijele prvu vijest Zagrepčanima o incidentu.

Vozači koji su prvi vidjeli što se dogodilo savjesno su se zaustavili i obavijestili policiju koja je pak odmah osigurala prometnicu i pozvala Zagrebačke ceste. “Čim smo dobili dojavu izašli smo hitno na teren i osigurali cestu prometnim znakovima kako se ne bi dogodila nesreća, a u tijeku je ispitivanje što se dogodilo”, poručili su iz dežurne službe Zagrebačkih cesta. Napomenuli su kako je najvjerojatnije riječ o ispiranju tla iz vodovodne ili kanalizacijske cijevi što je najčešći uzrok ovakvih nezgoda pa su na teren odmah krenule i dežurne ekipe iz Vodovoda.

“Teško da će se sanacija moći obaviti noćas p abi bilo dobro da vozači ujutro pokušaju izbjeći taj dio ulica za odlazak na posao jer će se sigurno stvarati gužve”, napomenuli su iz Zagrebačkih cesta.

Foto: Alan Grubelić Facebook/ZvZ
Foto: Alan Grubelić Facebook/ZvZ
Foto: Alan Grubelić Facebook/ZvZ
Foto: Alan Grubelić Facebook/ZvZ


Komentari