‘GENIJE’ PARKIRANJA POKAZAO DA JE SVE MOGUĆE: Nećete vjerovati da je ovo ikome palo na pamet (FOTO)

Facebook

Na Facebook stranici Seljo Driving jučer je objavljena fotografija koja je preko noći postala viralni hit. 

Nakon ove fotografije vjerojatno svi krivo parkirani automobili u Hrvatskoj i šire padaju u vodu. Naime, jučer je u Varaždinu uhvaćen genije, pobjednik svih slučajeva nepropisnih parkiranja, kojemu su u čast i admini grupe Seljo Driving napisali svojevrsnu odu.

Apsolutni pobjednik Seljo Drivinga. Sad možemo lijepo ugasiti stranicu, izbrisati facebook, zabiti se autom u betonski…

Posted by Seljo Driving on Montag, 25. April 2016

Radi se o tome da je vozač (ili vozačica) automobil ostavio na sred ceste, koja je odvojena takozvanim ‘otokom’, na kojemu su pak rasle maćuhice. S obzirom da se radi o dvjema jednosmjernim ulicama odvojenima tim otokom, nije jasno kako mu je to uspjelo poći za rukom.

Osim što su sami administratori grupe varaždinskog vozača ili vozačicu Citroena Berlingo nazvali pobjednikom/icom Seljo Drivinga, s njima su se složili i brojni korisnici Facebooka, koji su fotografiju dijelili i dobacivali humoristične komentare. Tako su jedni tvrdili da su komentari nebitni, dok su se drugi bunili oko toga zašto nije došla policija, odnosno zašto vozač nije izgubio dozvolu i zaradio kaznu. “Strašno, ne znam kako ćemo sada svi spavati nakon ovoga!” rekao je jedan korisnik, a s njim se većina i složila.

>>>OVAKVO PARKIRANJE JOŠ NISTE VIDJELI: Svoj terenac parkirao kod Green Golda, ali pogledajte kako (FOTO)

>>>ZAGREBU SLIJEDI DVODNEVNI PROMETNI KOLAPS: Provjerite kako izbjeći gužvu i koji su obilazni pravci (FOTO)


Komentari