GENIJALNA IDEJA MLADE PODUZETNICE: ‘Cook Hub’ je kuhinja za sve, rezervirajte svoj termin i prodajte svoje proizvode

facebook/Cook Hub

Jeste kad čuli za “cowork kitchen”? Prva suradnička kuhinja stigla je i u Zagreb.

U zagrebačkim Gajnicama otvoren je “coworking” prostor, prikladno nazvan “Cook Hub”. Ovaj prostor nudi profesionalno opremljenu kuhinju svakom tko se želi baviti proizvodnjom hrane, a problem mu stvaraju tehničke prepreke. Na adresi ove kuhinje korisnici mogu registrirati svoju djelatnost te prodavati prozvode.

Mlada ekonomistica Josipa Bračanov, u intervjuu za Jutarnji list , objasnila je detalje o ovoj jedinstvenoj kuhinji: ” Svatko može unajmiti kuhinju na određen broj sati, a poslije svog korištenja mora sve očistiti i pospremiti u stanje kakvo je bilo na početku. Kuhinja se nalazi u Gajnicama i nije baš velika, ali s vremenom se planiram preseliti u neku puno veću.” te je dodala kako se službeno otvaranje planira za rujan.

Instagram
Instagram

Genijalne ideje dosjetila se želeći proizvesti svoj puding, a nakon što je naišla na brojne prepreke susrela se i s pojmom “coworking kitchen”. Dala je otkaz na poslu i upustila se u realiziranje svoje ideje. Njen cilj je omogućiti kuharima početnicima lakši start i legalnu prodaju prizvoda.

Kako je otkrila novinaru Jutarnjeg, Josipa se na planira zaustaviti samo na Zagrebu : “Nakon Zagreba, želim otvoriti kuhinju u Splitu i Istri. Dalmacija je izuzetno bogata kulinarskim životom koji samo čeka da se predstavi svijetu. Nakon Hrvatske, planiram se proširiti izvan granica Lijepe naše u susjedne zemlje, a kasnije, tko zna.”

>>>USPJEH MLADOG HRVATSKOG PODUZETNIKA: Na zagrebačkoj Zavrtnici gradi prvi edukativni centar za djecu

 


Komentari