Futsal Dinamo na Šalati kreće u prijateljski okršaj s Milanom

Ovog vikenda na zagrebačkoj Šalati ljubitelji futsala moći će uživati u trećem izdanju Trofeja Dinamo. Riječ je o natjecanju malonogometnih ekipa pokrenutom 2017. godine na kojem ekipe u seniorskoj, ženskoj i veteranskoj kategoriji skupljaju bodove na različitim turnirima diljem Hrvatske. One koje skupe najviše bodova plasiraju se na završnicu na Šalati.

Nakon što su prijašnjih godina na Šalati gostovali klubovi iz Grčke i Engleske, ove godine na završnicu Trofeja Dinamo stiže talijanski Milano Calcio A5. Oni će s domaćinima Futsal Dinamo u subotu u 21 sat odigrati prijateljsku utakmicu pred navijačima Dinama gdje će klub predstaviti momčad za ovu sezonu.

Malonogometni klub Futsal Dinamo uređen je prema članskom modelu ‘1 član, 1 glas’ i svako godine na Šalatu dovode velik broj navijača koji popune odličnu atmosferu.

U petak, 6. rujna, program na Šalati počinje utakmicama četvrtfinala i polufinala, dok se u subotu igraju finala u veteranskoj, ženskoj i seniroskoj kategoriji. Nakon toga slije prijateljska utakmica Futsal Dinama i Milana.

Ove godine na Trofej Dinamo igrao se u pet gradova, a na natjecanju je sudjelovalo 93 ekipe i više od 800 igrača.


Komentari