(FOTO)Zna se tko mu je uzor: Pogledajte koga je Pernar kopirao na predizbornom plakatu

FOTO: Facebook/ Ivan Pernar

Čini se da Pernar opasno “puca” na gradonačelničku fotelju.

Saborski zastupnik Ivan Pernar prije nekoliko mjeseci najavio je svoju kandidaturu za gradonačelnika Zagreba, a čini se da je to sada postalo i službeno. Naime, na njegovom Facebook profilu osvanula je fotografija predizbornog plakata. I nebi stvari bile čudne da se na njemu ne nalazi svima dobro poznat slogan jednog od najmoćnijih ljudi na svijetu, Donalda Trumpa.

Naime, njegovu uzrečicu “Make America great again” Pernar je prilagodio sebi i Zagrebu pa je tako na plakat napisao: “Make Zagreb great again”. 

FOTO: Facebook/ Ivan Pernar
FOTO: Facebook/ Ivan Pernar

Plakat je obojan u klasičnu žutu boju Živog zida, a izbor slogana pomalo je čudan i zapravo neočekivan s obzirom da su Pernar i Trump dvije dijametralne suprotnosti. Ipak, čini se da se Pernar ugledao na američkog predsjednika kojem je ova uzrečica donijela pobjedu.

Ne znamo koliko dobro će ovo proći kod Zagrepčana, pošto su ga već ispod fotografije prozvali upravo zbog toga, a neki su i nakon pogleda na plakat zaključili da je vrijeme za napuštanje države.

FOTO: Screenshoot
FOTO: Screenshoot

Ipak, mnogo više je onih kojima se slogan zasada sviđa, iako nije izvorno Pernarov. Je li ovdje nedostajalo mašte ili je odlučeno da će se iskušati dobitna formula Trumpovog tima, tek ćemo vidjeti.

>>> Pernar za Zagreb.info: ‘Bandić je pretvorio grad u Hanžekovićev profitni centar’

>>> Kandidaturu Ivana Pernara za gradonačelnika Zagreba podržao i Donald Trump


Komentari