FOTOGRAFIJE UKLONJENE BRZINOM MUNJE Grabar Kitarović ponovo podijelila javnost (FOTO)

Facebook

Predsjednica je poznata po čestom druženju s građanima što joj neki čak i zamjeraju.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je fotografirana danas na Trgu bana Josipa Jelačića kako dijeli autograme djeci. Okružena tjelohraniteljima, s velikim osmjehom na licu veseloj dječici dijelila je svoj potpis. No, ova slika, koja je objavljena, a potom uklonjena s Facebook grupe Zakaj volim Zagreb, izazvala je uglavnom podijeljene reakcije. Predsjednica je poznata po čestom druženju s građanima što joj neki čak i zamjeraju.

Neki su imali primjedbi na frizuru, neki su predbacili kako je predsjednica dobila koji kilogram, neki su to povezali s kampanjom HDZ-a, a nekima je to bilo simpatično.

Ubrzo nakon objave fotografije, admini popularne grupe uklonili su iste sa sljedećim objašnjenjem:

”Poštovani članovi, držite se prvog pravila i njegovih komentara..


Evo jedan dio iz pravilnika grupe:

Nema ni politike – ona nam dovoljno ždere živce iz sredstava javnog priopćavanja pa izbjegavajte navijanje za/huškanje protiv neke političke opcije.

Sve postove koji traže/nude glasove i predstavljaju neku stranku povodom predstojećih izbora ćemo brisati (bez javljanja članu).
Isto tako neće biti dopuštene fotke koje na sebi imaju neki politički štand . Daklem, jednostavno ne želimo da se grupa koristi za političke opcije i predstavljanje izbornih planova i sl.
Nadam se da ćete prihvatiti i podržati ovo…da nebute kaj zamjerili, Ipak politiku slušamo u 70% svih dnevnih objava putem medija (portali, Tv, radio..) želimo imati barem jedno mjesto di nas se neće daviti politikom.
Za objavljivanje političkih tema imate xy grupa/stranica, a ako ne nađete – lako otvorite svoju i bavite se koliko želite politikom

Serbus,
ugodan dan žele Vam admini grupe”

kolinda crop 2

Facebook
Facebook

Komentari

loading...
-->