FOTOGRAFIJA KOJU MORATE VIDJETI: Ovaj prizor iz tramvaja ne vidimo svaki dan (FOTO)

Facebook

Ovaj prizor mnogi će smatrati komičnim, a mnogi tragičnim, ali jedno je sigurno, ovakvu scenu ne viđamo svakoga dana.

Već smo navikli na to da je javni gradski prijevoz u Zagrebu svijet za sebe. Svijet u kojem vrijede neka posebna pravila, a katkada sliči i na divlji zapad. Znaju se ljudi voziti goli, znaju izbiti tuče, zna biti i romantike, pjesme, plesa, svađe, rasprave, a znaju se odvijati i pravi epski razgovori. Mnogi su u tramvajima doživjeli razne ugodne i neugodne trenutke, ali neki puta nas neke fotografije ili priče iz tramvaja znaju zaista šokirati.

Upravo to se dogodilo i sada. Naime, društvenim mrežama se proširila fotografija iz jednog zagrebačkog tramvaja, a na njoj se vidi kako je štap nekog starca ili starice ostao zaglavljen u vratima tramvaja. Osoba je vjerojatno htjela zaustaviti zatvaranje vrata štapom kako bi ušla u tramvaj, ali ZET-ovac ili nije primjetio da još netko pokušava ući u tramvaj ili je jednostavno pustio da se vrata zatvore. Koga tu sada okriviti za ovu situaciju? Je li kriv vozač koji je mogao zaustaviti zatvaranje vrata ili je pak kriva starija osoba koja je gurala štap tamo gdje mu nije mjesto?

U stvari, krivnju bi bilo najbolje podijeliti na pola. ZET-ovac je jasno mogao vidjeti da se još netko pokušava ukrcati u vozilo i pritisnuti tipku za otvaranje vrata, a s druge strane starija osoba je trabala znati da se nakon zvučnog signala u tramvaj ne ulazi niti se guraju štapovi ili još gore ekstremiteti, kako bi se zaustavilo zatvaranje vrata. Bilo kako bilo, neki puta je jednostavno bolje pričekati novi tramvaj, ipak voze svakih par minuta, nego riskirati da vam se dogodi ovako nešto.

Ovaj prizor mnogi će smatrati komičnim, a mnogi tragičnim, ali jedno je sigurno, ovakvu scenu ne viđamo svakoga dana.

https://www.facebook.com/uzivo.hrvatska/photos/a.869277709752871.1073741828.869274986419810/1249333101747328/?type=3&theater

>>> ŠOK U TRAMVAJU BROJ TRI! Potpuno gol muškarac pjevajući Severinine hitove zgrozio putnike (FOTO)

>>> PRIČA KOJA JE ZALUDJELA DRUŠTVENE MREŽE: Je li ovo najbrutalniji razgovor ikad vođen u tramvaju? (FOTO)

>>> JOŠ JEDNA GENIJALNA SVIRKA U TRAMVAJU: Sjajno raspoloženi pjevači oduševili građane (VIDEO)


Komentari