FOTOGRAFIJA ELLE DVORNIK RASPAMETILA REGIJU: Pogledajte prizor iz Zagreba koji je oduševio mase (FOTO)

Facebook

Ella Dvornik je na svom Facebook profilu objavila fotografiju s opisom: ”Ljubav u Zagrebu”.

Prizor starijeg bračnog para koji je kći pokojnog kralja funka Dine Dvornika, Ella Dvornik objavila na svome Facebook profilu, doslovno je oduševio cijelu regiju. Naime, na Ellinoj fotografiji koja je uslikana za njezina boravka u Zagrebu nalazi se stariji bračni par koji se drži za ruke.

Fotografija je oduševila brojne Elline fanove koji su potom počeli postavljati fotografije slične tematike iz različitih dijelova regije, ali i šire: Bosne i Hercegovine, Srbije, Njemačke…

12316076_10153234398801932_2145069260215192530_n (2)

Otkako je napustila Hrvatsku i otišla u London,  vječita buntovnica i kontroverzna Ella Dvornik, doima se puno ozbiljnijom i smirenijom.Na pitanje bi li je njen tata podržao baš takvu, drugačiju od drugih, luđakinju iz Hrvatske i fali li joj on i njegovi savjeti, Ella kaže kako joj fali netko tko će joj reći da napravi onako kako želi.

“Ne znam, tatini savjeti su uvijek bili čudni jer on nije normalna, prosječna osoba, koja bi ti dala nekakav adekvatan savjet. Ono što mi recimo fali, znam nekada pitati ljude da napravim nešto pa mi svi non stop govore neke negativne činjenice vezane uz ono što želim napraviti; nemoj ovo, nemoj ono. Onda mi fali netko tko će mi reći boli te briga za sve, radi šta hoćeš. I makar znam da bi on to rekao, opet paše kad nekako to čuješ!”, kaže Ella za RTL.

Komentari