(FOTO) ZAPALIO SE I URUŠIO KROV KUĆE U BOTINCU! Vatrogasci su došli na teren i neugodno se iznenadili: Opet stari problemi!

Foto: Zagreb.info

Zagrebačka vatrogasna postrojba objavila je fotografije požara koji je prijepodne zahvatio krovište obiteljske kuće u Botincu i proširio se na prvi kat. Požar je, kako navode, zahvatio krovove obiteljskih kuća jer je riječ o tipu kuća u nizu, ali nisu se dogodila veća oštećenja kao niti prijenos vatre.

Požar u Botincu (foto: FB Vatrogasna postrojba Zagreb)

Vatrogasci su se neugodno iznenadili kada su došli na mjesto požara. Naime, hidranti u blizini kuće se nisu mogli otvoriti, ali na svu sreću došli su s punim spremnicima vode.

Naopaki dan

U komentarima korisnika na službenoj Facebook stranici Vatrogasne postaje Zagreb korisnici su komentirali kako je “naopaki dan opravdao svoj mit”, ali su i ostavili poruku koju zagrebački crveni dečki već dobro znaju: “čuvajte naše”.

Naopaki dan je čini se zaista opravdao svoj status, s obzirom na to da je danas petak 13., a da su vatrogasci u pola sata imali tri intervencije. Izuzev požara uz Botincu, došlo je i do manjeg požara u jednom zagrebačkom domu za starije, ali i požar osobnog automobila na autocesti A3.

Komentari