(FOTO) Zanimljiva poruka osvanula u haustoru jedne zagrebačke zgrade: ‘U jeku epidemije u zgradi je leglo zaraze!’

Kao da im nije dosta borbe s epidemijom koronavirusa u Zagrebu, kao i s nedavnim potresom, stanare jedne zagrebačke zgrade muče i dodatni problemi.

Čitatelj nam je poslao poruku koja stoji u prizemlju jednog zagrebačkog nebodera, a koja glasi:

“U jeku epidemije u našoj zgradi nemoralno radi javna kuća u stanu **** (podaci su poznati redakciji, op.a.). Budući da je to siguran izvor zaraze i potencijalno drugih kriminalnih radnji, molim hitnu intervenciju upravitelja zgrade u suradnji s policijom, a u svrhu zaštite zdravlja i sigurnosti stanara ove zgrade. Stanje je alarmantno.”

Foto: Čitatelj

Važno je naglasiti kako na ovoj poruci piše prezime stana i kat na kojem se nalazi, ali zbog zaštite identiteta tih stanara, te podatke ne želimo objaviti.

Kontaktirali smo predstavnika stanara koji žive u ovom neboderu, a koji nam je rekao kako je ovo već drugi put da je poruka sličnog sadržaja objavljena u prizemlju.

Rekao nam je kako će obavijestiti policiju, ali kako mu nije jasno zašto onaj koji objavljuje te poruke ne dođe kod njega i to mu sve kaže, kao i objasni što se događa na tom katu, a ne da samo anonimno obljepljuje prizemlje takvim sadržajem.

Doznajemo kako vlasnica ne živi u stanu već radi u inozemstvu te kako će predstavnik pokušati doći do nje kako bi doznao tko živi u stanu. Upit o ovom slučaju smo poslali i nadležnoj policijskoj upravi te čekamo njihov odgovor.


Komentari