(FOTO) Zagrepčani, oprez! Djevojka fotografirala zastrašujuću scenu u tramvaju

commons.wikimedia.org

Zaista svakakvih likova se može naći u javnom prijevozu.

Svatko pri zdravoj pameti složit će se da svi mi imamo pravo osjećati se sigurno u vlastitom gradu. I kada se sve zbroji, Zagreb je siguran grad, ali onda dođu pojedinci koji narušavaju takvu reputaciju.

Upravo na jednog takvog naletjela je Zagrepčanka u tramvaju broj pet.

“Dakle, 5-ica smjer prema Maksimiru. Dotični ušao kod Ministarstva na Vukovarskoj oko 16:20. Iz rukavice viri vršak nazubljenog noža i tako hoda po prepunom tramvaju. Ima dugi mantil na sebi i kožni šešir sa obodom i bluetooth slušalicu u desnom uhu i, mislim, brkove i bradicu. Ne znam kaj da mislim, ali meni je ovo malo opasno”, napisala je Maja u Facebook grupi I to je Zagreb.


FOTO: Facebook/ I to je Zagreb
FOTO: Facebook/ I to je Zagreb

Maja, autorica objave, rekla je da je ovu situaciju prijavila u ZET-ovom uredu, ali da su joj oni rekli “ah, svega ima po tramvajima”, a u komentarima su joj savjetovali da sve prijavi i policiji, što ej naposljetku i napravila.

Danijela je kazala da ga je i ona vidjela prije otprilike mjesec dana na Vukovarskoj i da je bio identično ubučen kao na fotografiji, a nekoliko puta je uočen i na Vrbanima.

Iako su djevojku mnogi i kritizirali jer ništa “konkretno” nije poduzela (ne znamo tko bi se usudio suprotstaviti čovjeku s nožem), Maja je zaista učinila mnogo i upozorila je ljude koji svakodnevno putuju javnim prijevozom. Vjerujemo da će mnogi sada biti oprezniji.

Komentari