(VIDEO) ZAGREB PREPUN NAVIJAČA! Kockice preplavile grad, a atmosfera se užarila: ‘Idemo na penale i Livaković sve skida!’

Foto: zagrebZagreb.info

Zagreb je spreman za veliki okršaj Vatrenih s Brazilcima u Dohi. Utakmica počinje u 16 sati, a navijači su već više nego spremni podržati nogometaše.

Grad su tako preplavile kockice na raznim navijačkim rekvizitima, od majici, kapa, šalova, zastava… A ni optimizma ne manjka, kažu nam navijači.

”Samo pobjeda za Hrvatsku”, rekla je dobro raspoložena Iva, dok je njezin prijatelj Luka prognozirao da će Hrvatska zabiti dva gola, a primiti samo jedan.

”Ja očekujem jako tvrdu utakmicu. Brazil je dosad pokazao da su stvarno reprezentacija koja ima sve segmente igre, i napad i obranu.Ne primaju puno golova, ali ih puno zabijaju. Ali ja mislim da i mi još nismo odigrali našu pravu utakmicu na prvenstvu, pa možda bude to danas. Sretno dečkima”, kaže nam Roko.

Njegov je brat Bruno itekako optimističan i dao nam je svoju prognozu za utakmicu. ”Ma ja mislim da će Hrvatska odigrati najbolju utakmicu i na kraju na penale Livaković skida sve. Možda bi čak moglo 1:1 biti pa na penale”, smatra.  Uhvatili smo i trećeg brata Roka i Brune, pa nam je Dino tako rekao da on misli da će se utakmica igrati itekako dugo. I on predviđa produžetke.

Dijelić atmosfere iz Zagreba pogledajte na fotografijama ispod.

Foto: zagrebZagreb.info
Foto: zagrebZagreb.info
Foto: zagrebZagreb.info
Foto: zagrebZagreb.info
Foto: zagrebZagreb.info
Foto: zagrebZagreb.info


Komentari