(FOTO) ZADNJE SATE ŽIVOTA PROVEO S NJOM? Ovdje su ih vidjeli susjedi, Bandić i Prica nikad nisu krili koliko dobar odnos njeguju

PR Miss Zagreba/ Mario Jambrek, Boris Mataković

Prašina oko vijesti o iznenadnoj smrti zagrebačkog gradonačelnika se ne sliježe. Nove detalje objavio je u utorak tjednik Nacional u kojem se pojavila sumnja na to da je posljednje sate svojega života proveo u društvu svoje atraktivne suradnice Natalije Price, inače bivše misice.

Tvrde kako se tijekom toga kobnog dana Bandić tajno sastao s tajkunom Alabbarom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koji je trebao financirati kontroverzni Zagrebački Manhattan, a u medije je pak dospio podatak kako je gradonačelnik zadnje sate života proveo u stanu poduzetnika Sergeja Ivanovića, koji ga i jest spojio s bogatim Arapom.

I prije no što je Ivanović uspio progovoriti o tragediji koja se dogodila u njegovom stanu, oglasio se Bandićev vjerni suradnik Pavle Kalinić koji je rekao kako je gradonačelniku pozlilo u restoranu u kojem je bio na večeri s prijateljima.

Istog trenutka se u medijima počelo postavljati pitanje u kojem je restoranu Bandić bio kada ni jedan restoran zbog epidemije koronavirusa i epidemioloških mjera nije otvoren, priča se ubrzo promijenila, pa je Kalinić promijenio ploču, a svoju verziju priče iznio je i liječnik i Bandićev prijatelj koji ga je pokušavao reanimirati.

“Bili smo na večeri kod prijatelja Sergeja na Vrhovcu i Bandiću je pozlilo. Započeo sam reanimaciju, zvali smo hitnu koja je u tom trenutku bila na Ilici. To je bio veliki masivni infarkt. Kod našeg zajedničkog prijatelja smo bili, nas trojica, gradonačelnik, prijatelj i ja. Jeli smo oko 8 navečer, popili kavu, sjedili smo, pričali i samo se srušio sa stolice. Pozlilo mu je”, izjavio je dr. Redžepi.

Njihove oprečne izjave su pobudile sumnju na to da se oko Bandićeve smrti nešto pokušava prikriti, no kada je riječ o Prici, zagrebački gradonačelnik svoj dobar odnos s njom nikada nije krio. I par dana prije nego što je preminuo s njom u društvu posjetio je jednu zagrebačku zlatarnu, a s njom je u prosincu viđen i u posjetima krznarnici.

Otkako se razvela, Prica navodno živi u stanu u podsljemenskoj zoni, a smještaj na ovoj atraktivnoj lokaciji navodno joj je osigurao upravo Milan Bandić, nakon čije je smrti nestala s društvenih mreža, po čemu se da naslutiti kako je uistinu potresena. Kako i ne bi kad je gradonačelnika pratila u stopu u posljednjih više od pola godine, piše Dnevno.hr.

Iako je Bandić u više navrata bio javno prozivan zbog neumjesne komunikacije sa ženama, to s Pricom nije bio slučaj. S njom je bio posebno šarmantan i pažljiv poput pravog kavalira, a da je uistinu osvojila simpatije šefa metropole vidljivo je i iz toga što ju je nedavno ubacio u utrku za Zagrepčanku godine.

Privukla je i pažnju stanara zgrade u Petrićevoj ulici u kojoj se nalazi stan Zagrebačke filharmonije. Tamo je nerijetko zalazila s gradonačelnikom, a je li Bandić sa svojom lijepom suradnicom vodio brigu o smještaju gradskih umjetnika ili je posrijedi bio posjet neke druge prirode, nije poznato.

Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info


Komentari