(FOTO) Vrdoljak opet svojata obrazovnu reformu: na Aleji Bologne nalazi se jumbo plakat s njegovim starim tvitom o tome kako spašava škole

FOTO: Glas Slavonije

HNS se ne prestaje hvaliti da je Škola za život ušla u učionice te da su oni spasitelji hrvatskog obrazovnog sustava. Riječ je o, podsjećamo, eksperimentalnom programu koji je počeo s novom školskom godinu i koji se nije baš proslavio na početku.

No, ako niste pratili u medijima junaštvo HNS-a i njihova predsjednika Ivana Vrdoljaka, ne brinite, moći ćete o tom povijesnom trenutku svakodnevno čitati preko jumbo plakata na Aleji Bologne u Zagrebu te u Osijeku u Vinkovačkoj cesti. Zasad možete pogledati fotografiju iz Osijeka.

Na plakatu se nalazi ni više ni manje nego tvit Ivana Vrdoljaka objavljen 2. lipnja 2017. u jutarnjim satima, kojim je najavio koaliciju s HDZ-om.

Danas sigurniji nego ikad na reformi obrazovanja se lomi budućnost RH. Bit će je, makar mi to bilo zadnje što ću učiniti u politici, napisao je predsjednik HNS-a.

Dan prije održan je i veliki prosvjed kojim su građani tražili provedbu Cjelovite kurikularne reforme. Vrdoljak se tako i dalje obrazovnom reformom opravdava za neprirodnu koaliciju s HDZ-om, nakon što je prošlu godinu proveo demantirajući sve koji su tvrdili da će do toga doći. Plenkovićevu je Vladu mjesecima nazivao “Titanik vladom” i vikao po Saboru, a upravo je on nedugo nakon dramatičnog odlaska iz stranke i povratka sjeo kraj kapetana.


Komentari