(FOTO/VIDEO) JUTRO NAKON KATASTROFE U FRANKOPANSKOJ: Dvojica vatrogasaca zadobila teške opekline, radnici saniraju mjesto nesreće

Ilustracija (Foto: Zagreb.info/ Ilustracija)

Iza stanara Frankopanske je besana noć. Nakon što je došlo do puknuća cijevi te su ostali bez vode, dogodilo se još veće zlo. Tijekom sanacije, radnici su bagerom probili plinovod zbog čega je došlo do požara. Vatrogasci su buktinju svladavali u kasnim satima, a danas je cijela ulica ograđena policijskom trakom.

Na terenu je policija i radi se na sanaciji štete, zbog čega stanari te ulice i dalje nemaju vodu, a tramvaji voze obilazno.

Aktualnu situaciju u Frankopanskoj pogledajte na našem videu:

Vagić: ‘Vatrogasci nisu životno ugroženi’

Podsjetimo, u požaru su ozlijeđena četiri osobe. Dvojicu su pustili kući, a dvojica su zadržana u KBC-u Sestre Milosrdnice. Riječ je o vatrogascima koji su zadobili teške opekline.

“Dvojica su lakše ozlijeđena i pušteni su na kućno liječenje dok su dva vatrogasca zadržana na odjelu opeklina jer imaju teške tjelesne ozljede, ali nisu životno ugroženi. Zasad se primjenjuje konzervativno liječenje, infuzija, antibiotici, oblozi i previjanje rana te nije u planu neko veće kirurško zbrinjavanje”, rekao je ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice Davor Vagić za Hinu.

Gradonačelnik Tomislav Tomašević sinoć je najavio istragu i poručio da će, ako se utvrdi da je došlo do neke pogreške, oni koji su odgovorni biti sankcionirani.

“Ovo se ne pamti, nedopustivo je da se ovako nešto događa”, naglasio je Tomašević i najavio da će u srijedu biti otežan javni prijevoz te se zbog poteškoća unaprijed ispričao građanima.

Najnovije fotografije s mjesta događaja pogledajte ovdje:

Sanacija štete u Frankopanskoj (Foto: Zagreb.info)
Policija u Frankopanskoj (Foto: Zagreb.info)
Sanacija cjevovoda u Frankopanskoj (Foto: Zagreb.info)
Sanacija štete u Frankopanskoj (Foto: Zagreb.info)
Zatvoren promet u Frankopanskoj (Foto: Zagreb.info)


Komentari