(FOTO, VIDEO) BEROŠ I CAPAK BITI ĆE ŠOKIRANI: Zagrepčani se relaksirali sami od sebe, ponovo prometna gužva u Centru ali i ostatku grada

Mala “relaksacija” s radnim vremenom trgovina pred Uskrs, lijepo vrijeme, bolji rezultati koje su dale Vladine mjere kroz suzbijanje pandemije, plaće najugroženijim radnicima i poslodavcima, stav “ništa nam se nije dogodilo, pa ni neće”, doma nam je dosadno, “e, nemrem višee“…, sve to je dovelo do povratka života na ulice našeg grada.

Prometa je toliko da je danas u centru zavladala prometna gužva, promet se intenzivirao po cijelom gradu, kao da je pandemija prošla. A, nije. Samo je granulo sunce, toplo je i vijesti više nisu skroz pesimistične. A, mogle bi ponovo postati opustimo li se prije vremena. Ilustrativno, da pokažemo onaj karakter zbog kojeg smo godinama čupali kosu gledajući utakmice Dinama ili Hrvatske nogometne reprezentacije. Prvi dio igre briljiramo, suparnik je na koljenima, a onda prestanemo igrati, pa nas neprijatelj potuče do koljena. Nemojte da odigramo takvu utakmicu. Stisnite do kraja ove utakmice na život ili smrt. Ostanite, još malo!, doma.

 

Komentari

loading...