(FOTO) Urnebesni ljubavni oglas Zagrepčanina: Uvjet? Ne smijete biti iz Zagreba

Pixabay

Zagrepčanin u potrazi za srodnom dušom

Ljubav ne poznaje vrijeme, mjesto ni godine, ali zato poznaje podrijetlo sudeći po urnebesnom oglasu jednog Zagrepčanina. Naime, fakultetski obrazovani 40-godišnjak traži “lijepu, vitku, skromnu, jednostavnu, umiljatu, mladu djevojku iz ostatka Hrvatske”. Zašto striktno iz ostatka Hrvatske?

On, naime, tvrdi da su Zagrepčanke (ili Zagrebčanke u njegovoj verziji budući da gospodin očito nije upoznat s jednačenjem suglasnika po zvučnosti) zauzete, ali da je riječ o najuobraženijim djevojkama na svijetu. On to zna jer, kako tvrdi, muškarac je koji poznaje najviše Zagrepčanki.

Ovaj gospodin upitnog obrazovanja, s obzirom na njegovu “pismenost”, pozvao je “djevojku iz ostatka Hrvatske” da dođe k njemu u trosobni stan u centru Zagreba, s osiguranom egzistencijom i velikom mogućnosti nalaženja posla budući da, kako ističe, ima brojne veze u društvenim i privatnim firmama.

Naravno, da ne bude riječ samo o koristi, obećaje neograničenu količinu i čiste ljubavi jer, kaže osebujni Zagrepčanin, treba vjerovati Severini kada kaže da nas “ljubav čeka pred vratima” u svom hitu Italiana.

FOTO: Radio Sljeme HRT
FOTO: Radio Sljeme HRT


Komentari