(FOTO) U središtu Zagrebu u nedjelju se kratko obustavlja tramvajski promet glavnim trgom

Ilustracija: Ivan Klindić
Izmjene u prometu

Zbog održavanja trkačke utrke Zagreb Advent Run u nedjelju 10. prosinca doći će do izmjena regulacije prometa užeg gradskog središta. Ulica Isidora Kršnjavog, u kojoj su start i cilj utrke, bit će zatvorena za sav promet od 8 sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta.

Ostatak rute utrke bit će zatvoren od 9 sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta, a riječ je o sljedećim ulicama: ulica Jurja Žerjavića, ulica Baruna Trenka, Trg Josipa Jurja Strossmayera, Trg Nikole Šubića Zrinskog, Praška ulica do Trga Bana Jelačića, Ilica do Krajiške ulice Prilaz Đure Deželića, Ulica Andrije Kačića Miošića, Klaićeva ulica i Ulica Franje Hochmana.

U periodu od 9.10 do 11.30 sati bit će obustavljen tramvajski promet središnjim gradskim trgom, a linije koje obično prometuju preko Trga bana Josipa Jelačića vozit će preko Glavnog kolodvora. Turistički vlakić i Veseli božićni tramvaj će zbog utrke početi prometovati tek od 12 sati.

Autobusna linija 118 (Trg Mažuranića – Voltino) će u vremenu od 8 do 12.30 sat prometovati skraćeno, na relaciji od Voltinog do Ulice Božidara Adžije. Autobusi će sa stajališta u zoni Adžijine i Magazinske ulice polaziti 5 minuta kasnije u odnosu na uobičajeni raspored.

Organizatori utrke unaprijed se ispričavaju građanima zbog mogućih neugodnosti koje će prouzročiti ovakav prometni raspored.

utrka

 


Komentari