(FOTO) Prodaju se automobili već od 600 kuna: Ima svega, od BMW-a do kola hitne pomoći i bagera

FOTO: TRCZ

Usmena javna dražba organizirana je po epidemiološkim mjerama za subotu, 21. studenog u prostoru TRCZ automobila d.o.o. s početkom u 9 sati. Dražba će biti na adresi Ljudevita Posavskog 43, Sesvete, a vozila se mogu pogledati u Mandlovoj ulici u četvrtak i petak od 10 do 14 sati.

FOTO: TRCZ

Predmeti koji se prodaje su sredstva koja su rashodovale državne institucije i trgovačka društva kao što su Grad Zagreb, Županijske ceste Zagrebačke županije, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, HAC, Hrvatske vode, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Agencija za odgoj i obrazovanje, Hrvatski zavod za javno zdravstvo, ali i ostali.

Predmete prodaje čine 207 predmeta dražbe, a među njima je čak 51 vozilo koje ima početnu cijenu nižu od 800 kuna. Od ostalih predmeta dražbe tu su AUDI A4, Citroen C5, VW Passat, BMW X5, Opel Mokka, Opel Corsa, DS3, Renault Clio, VW Polo kao i električni skuteri.

U ponudi su i radni strojevi Županijskih cesta Zagrebačke županije kao što su rovokopači, prikolice, kamioni.

FOTO: TRCZ

S obzirom na epidemiološku situaciju i poštivanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe su razvrstani u pet skupina. Pravo sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina iznosi 200 kuna.

Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine.

FOTO: TRCZ

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodaja vozila se vrši po načelu „VIĐENO-KUPLJENO“ što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.


Komentari