(FOTO) Predsjednica ovim detaljem poslala jasnu poruku Vučiću

Photo: Boris Scitar/Vecernji list

U ponedjeljak je u dvodnevni posjet Zagrebu, na poziv hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, stigao srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić.

Sletio je u Zračnu luku “Franjo Tuđman” oko 10 sati, a na Pantovčak stigao prije 10:30, kada je započela svečana ceremonija, nakon koje je uslijedio razgovor s Predsjednicom “u četiri oka”.

U središtu grada policija nadzire situaciju, a s obzirom na to da se radi o posjetu velikog rizika, posvuda su specijalci i pojačano policijsko osiguranje.

>>> (FOTO) Na Pantovčaku sve spremno za Vučićev doček: Pojačano policijsko osiguranje u Centru

Photo: Boris Scitar/Vecernji list

I ovaj put Predsjednica se istaknula svojim modnim odabirom za susret sa srbijanskim predsjednikom. Naime, za ceremoniju je odabrala crnu kombinaciju od glave do pete, a posebno se istaknuo kaput vojničkog kroja na dvostruko kopčanje sa zlatnim gumbima.

No, kaput na volumioznim zvonastim rukavima ima zanimljiv detatelj – zlatnim koncem na glagoljici izvezena riječ ‘hrabrost’, piše Diva.hr. Kreaciju potpisuje domaći brend Etno Butik Mara.

Ostaje svakome za pravo zaključiti na što se točno odnosi ova kratka, ali jasna poruka.

Kolinda Grabar Kitarović i za posjeta Beogradu u povodu Vučićeve inauguracije nosila je sako s riječi ‘ljubav’ ispisanom na glagoljici crvenim koncem, a isti je komplet nosila i za Božić.

Photo: Boris Scitar/Vecernji list


Komentari