(FOTO) Poznati zagrebački veterinar šokirao objavom na društvenim mrežama: ‘Ovo je najbolje što smo mogli učiniti s kokicom’

Foto: Facebook

Dva nesvakidašnja statusa objavljena su jutros na Facebook profilu Veterinarske ambulante Vet Point iz Zagreba.

Najprije su objavili status o kokoši koju je njezina vlasnica dovela na pregled, hvaleći kako su joj napravili rentgensku snimku noge bez sedativa da bi samo par sati kasnije šokirali svoje pratitelje.

Na drugoj slici se vidi nečiji ručak, a u kutiji iz dostave je jasno vidljiv batak. Iznad slike piše, “Gospođa je rekla da napravimo nešto s kokicom. Evo ovo je najbolje što smo znali”.

Ipak, riječ je o šali, komad mesa sigurno ne pripada maloj pacijentici koju je jutros pregledao. No, brojni drugi pratitelji nisu to tako shvatili, tvrdeći da takva šala nije nimalo ukusna.

Kako bi pokušali popraviti stvar, kasnije je na stranici objavljena fotografija vlasnika kako leži ispod rentgena.

“A sada vrhunac, tražili ste gledajte, najveći ljubimac u našoj ambulanti, jedva smo ga obuzdali, dobio žgaravicu, no nismo sigurni je li uzrokovana od silnih hejterskih komentara ili nečeg drugog. Kokoši više nema. Otišla je živa i zdrava doma, kunić ide doma uskoro i nemamo se više s kim šaliti. Ostajem samo ja, pa zavrtimo jednu rundu šale i na moj račun”, stoji u objavi.


Komentari