(FOTO) Pogledajte kako je jučer Krapinska ulica bila pod vodom

Foto: čitatelj
Jutros oko 4 i 30 na križanju Selske i Krapinske ulice došlo je do puknuća centralne vodoopskrbne cijevi što je izazvalo pravu poplavu na Trešnjevci. Iz cijevi su istekli milijuni litara vode pa su u jednom trenutku trešnjevačke ulice nalikovale rijekama i potocima.
Jedan vremešni Trešnjevčanin poslao nam je šokantne fotografije opsadnog stanja koje je mnoge probudilo u ranu zoru.
“Probudio me neobičan lavež i cviljenje pasa. Svi su psi zavijali jer im je voda prodirala u dvorišta što ih je uplašilo. Pogledao sam kroz prozor i umjesto Krapinske ulice vidjeo rijeku kako teče kolnikom. Okolne ulice izgledale su kao pritoke Krapinskoj. Izašao sam prošetati kako bih ustanovio što se dogodilo. Na križanju Selske i Krapinske policija nije nikog puštala dalje. rekli su mi ‘ni Kolinda ovuda ne može prići. Vratite se, zbog vaše sigurnosti’. Voda je tekla ulicom poput planinskih brzaka, a kod Munjarskog puta pojavilo se veliko jezero”, ispričao nam je čitatelj koji je poslao fotografije.
Zbog sanacije puknute cijevi zaustavljen je promet dijelom Selske i Krapinskom ulicom. Kako doznajemo, promet će biti zaustavljen do kasnih popodnevnih sati. neslužbeno smo saznali i da je razlog puknuća dotrajalost cijevi koje datiraju još iz 1964.
Dio stanovnika Trešnjevke sjever i Voltina imalo je problem s pritiskom vode, no oko podneva opskrba vodom vratila se u normalu.
Foto: čitatelj
Foto:: čitatelj
Foto: čitatelj
Foto: čitatelj

Piše Mia Mitrović


Komentari