(FOTO) Omiljena vozačica sa zagrebačkih tračnica čestitkom ponovno oduševila građane

FOTO: Božica Kočiš / Facebook

Najpoznatija i najomiljenija vozačica sa zagrebačkih tračnica

U vrijeme blagdana jedni drugimo želimo sve najbolje, što uoči Božića, što uoči nove godine. Svaku čestitku pišemo i izgovaramo puni topline i nade da će svatko od nas blagdane provesti sretan i u krugu najbližih.

Jednu od najljepših božićnih čestitki građanima uputila je Božica Kočiš, omiljena vozačica ZET-ovog tramvaja koja je već ušla u zagrebačku legendu, a svojim gestama svakodnevno oduševljava putnike.

>>> Upoznajte Božicu: Ona je najomiljenija vozačica sa zagrebačkih tračnica

U ponoć i 30 minuta poželjela je sretan Božić ZET-ovcima i svim ljudima dobre duše, uz fotografiju iz tramvaja s čestitkom.

Zagrepčani su i Božici poželjeli sretne i vesele blagdane, a kako i ne bi kada je ova simpatična i uvijek nasmiješena vozačica zapamćena kao heroina koja je prošle godine u ožujku spasila život malom psiću, odnosno jazavčarki Nuši. Naime, tada je zaustavila promet kako bi pokupila psića koji je trčao za tramvajem od Kvatrića do HNK. Spasila je psića, stavila ga u kabinu i vozila se s njim. Psić je prespavao tu noć kod nje, a pomoću čipa su ona i kćer drugi dan našle presretnog vlasnika.


Komentari