(FOTO) Objava koju jednostavno morate vidjeti: Stranci uvjereni da je predsjednica osobno vozila Vatrene na doček

Foto: ZET

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović postala je hit u svijetu. Prvo su je primijetili dok je navijala u svečanoj loži, gdje su svi oko nje biti uštogljeni i u odjelima.

Nakon toga se u finalu družila s Macronom, čestitala je svim francuskim reprezentativcima, zagrlila i utješila Vatrene, a sve to dok je kisnula na pljusku. Valja podsjetiti da je Putin za to vrijeme bio po kišobranom…

Cijeli svijet divi se našoj predsjednici te o njoj pišu da je iskrena, emotivna i velika navijačica, no ipak su se po putu nekoliko puta zabunili oko njezinog lika.

Prvo su objavljivali fotografije Coco – T, slavne starlete i supruge američkog repera Ice -T-ja, u badiću i tvrdili da je to Kolinda Grabar-Kitarović, ali sada su društvene mreže smislile još nešto luđe.

Naime, jedna Nigerijka vidjela je fotografije dočeka i vozačicu busa koja je bila za volanom od aerodroma do Trga bana Jelačića, Nikolinu Žiljak koju je na Savskoj zamijenila Ana Golomeić. S obzirom na to da Nikolina izdaleka liči na predsjednicu, Nigerijka je zaključila da se radi o njoj.

“Pogledajte kako je hrvatska predsjednica osobno vozila hrvatsku nogometnu reprezentaciju kada su sletjeli u Hrvatsku. Vau! Nemam riječi! Samo želim da vi nešto kažete o ovoj prekrasnoj predsjednici”, napisala je Nkiru Homann.

FOTO: Facebook

Apsolutno svi u komentarima povjerovali su da se stvarno radi o Kolindi Grabar-Kitarović i dive joj se. Govore da je puna ljubavi i priželjkuju da i njihov predsjednik toliko voli reprezentaciju.

Autorica: Željka Orešković


Komentari