(FOTO) Obitelj, prijatelji, suigrači i navijači oprostili su se od mladog Oskara uz bakljadu i pjesmu ‘Heroj ulice’

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Dan nakon sprovoda 33-godišnjeg Matije Capara, na zagrebačkom Mirogoju u četvrtak poslijepodne održan je posljednji ispraćaj tragično preminulog Oskara Kadrnke (15), mladog kadeta Futsal Dinama.

Matija i Oskar poginuli su u stravičnoj prometnoj nesreći u ponedjeljak oko 1:35 sati, na autocesti A1 na povratku s turnira u Šibeniku. Drugi mladi kadet i Matijina 27-godišnja Matea prošli su s lakšim ozljedama.

>>> ‘VRATIO SI ME TAMO GDJE PRIPADAM’ Emotivno pismo navijača i posljednji pozdrav Matiji i Oskaru

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Kao i Matiju Capara jučer, navijači su mladog Oskara ispratili s 30 baklji, a jedan je mladić otpjevao pjesmu Heroj ulice u ‘a capella’ verziji. Oskarovi roditelji i njegovi prijatelji škole na sprovod su došli u majicama iz udruge koja prikuplja donacije za obitelji ova dva mlada igrača.

(FOTO) Bakljada za dobrog duha hrvatskog futsala: Obitelj i prijatelji oprostili se od Matije Capara

Oskar i Matija bili su pravi sportaši, zaljubljenici u Dinamo, a mi ćemo ih uvijek pamtiti po njihovoj dobroti te sportskim uspjesima i zalaganjima na terenu. Zato organiziramo i sportski oproštaj od naša dva prerano preminula igrača koji će se održati na stadionu SRC Šalata (19.6.) s početkom u 18 sati. Na ovom događaju nastupit će dvije ekipe iz Šibenika, grada u kojem su Oskar i Matija ispisali svoje zadnje futsal uspjehe. Kadetska ekipa našeg Oskara ugostit će MNK Crnicu, domaćina turnira s kojeg su se dečki vraćali, dok će seniorska ekipa Futsal Dinama ugostiti MNK Šibenik 1983, novog drugoligaša s Juga. Ulaznice ćete moći kupiti od ponedjeljka 11. lipnja u KND BBB (Ilica 37), a sav prihod uplatit ćemo na račun obitelji tragično preminulih sportaša, objavili su iz Futsal Dinama.

Svoje donacije za obitelji tragično preminulih Oskara i Matije možete uplatiti na poseban broj računa otvoren u Zagrebačkoj banci: HR7123600001501567337

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Komentari

Komentari