(FOTO) Nova lokacija crkve na Savici:’Bandić se primio delati na račun poreznih obveznika’

FOTO: Čitatelj

Na navedenij lokaciji su počeli radovi.

Prošli petak gradonačelnik Milan Bandić je najavio da je našao novu lokaciju za crkvu na Savici te da se ona neće graditi tamo gdje je park. Podsjetimo, riječ je bila o gradskoj parceli od 5500 četvornih metara.

FOTO: Čitatelj
FOTO: Čitatelj

Prema riječima našeg čitatelja, na navedenoj lokaciji počelo se nešto i raditi, a cijeli prostor ograđen je i plastificiranom žičanom ogradom. No, iz nepoznatog razloga, u srijedu ujutro, radnici Zrinjevca počeli su uklanjati ogradu.

FOTO: Čitatelj
FOTO: Čitatelj

“Sjećate li se ne tako davnih članaka po svim medijima “BANDIĆ JE NAŠAO NOVU LOKACIJU ZA CRKVU NA SAVICI”…

Iza toga Bandić se je primio “delati” i na račun poreznih obveznika grada Zagreba djelatnici “Zrinjevca” cijeli taj prostor ogradili su plastificiranom žičanom ogradom, postavili malu trafo-stanicu sve u cilju da pred svoju izbornu kampanju prostor predoči građanima Savice i Zagreba.

FOTO: Čitatelj
FOTO: Čitatelj

Nažalost očito je nešto pošlo po zlu te danas od jutra na desetke djelatnika “Zrinjevca” skupo plaćenu ogradu novcima poreznih obveznika grada Zagreba ruše pile i uklanjaju svaki njen trag…

Nažalost još jedna od pripremljenih predizbornih priča gradonačelnika Milana Bandića propala je u “vodu” iz samo njemu znanih razloga, a njegovu propast i rastrošnost platit će kao i uvijek do sada građani Zagreba…” napisao je čitatelj.

>>>Park ostaje park: Poništena dozvola za gradnju crkve na Savici


Komentari