(FOTO) Neumoran: Bandić bio na proslavi 103. rođendana , a onda veselo feštao s maturantima

46
FACEBOOK - Milan Bandić

Ogromni buket cvijeća donio je Milan Bandić gospođi Mariji, a večer proveo u društvu maturanata.

Bandić je  na proslavi 103. rođendana Marije Debelić. Proslava je organizirana i za druge korisnike Doma za starije osobe Maksimir koji u svibnju imaju rođendan.

“U veseloj atmosferi uz živu glazbu, u društvu s rodbinom i prijateljima, te zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem, Marija Debelić proslavila je 103. rođendan u Domu za starije osobe Maksimir. Baka Marija ima četvero djece, devet unuka, 19 praunuka i četiri šukununuka”, stoji na službenom Facebook profilu Milana Bandića.

FACEBOOK
FACEBOOK

Na pitanje RTL-ove novinarke gdje sam sebe vidi na stotu godinu kazao je:

“Ja sebe vidim kao Mercedes, koji dugo traje. Što ga jače pritišćeš i voziš, on sve bolje vozi i dulje vozi. Merdeces koji je stalno na 3.000 okretaja, to sam ja. Ali to je najbolji auto. Sigurno, kada budem imao sto, bit ću dobar čovjek, a to mi je najvažnije”.

FACEBOOK
FACEBOOK

Nakon prigodne zabave, druženja i torte nije štedio vrijeme nego se uputio do Restorana Gastro Globus gdje se podružio s maturantima.

Naime, dobio je poziv učenika 3.g razreda iz Ugostiteljsko-turističko učilišta,

“Ugostiteljsko-turističko učilište u Zagrebu najstarija je i najveća srednja škola s trogodišnjim ugostiteljskim i četverogodišnjim turističkim programom u Republici Hrvatskoj, koja svoju 100. godišnju tradiciju baštini prema uzoru na bečke i praške strukovne škole”, pohvalio je odlično raspoloženi gost.

 

 Komentari