(FOTO) Nema gdje ga nema: Pogledajte što je sve Bandić obišao u samo 24 sata

Facebook

Nije gradonačelnik gubio niti minutu dragocjenog vremena.

Aktualni zagrebački gradonačelnik, Milan Bandić obišao je u srijedu gotovo svaki kutak Zagreba. Obilježio je Dan grada, popričao sa sugrađanima, stigao je otvoriti sajmove Intergrafika i Modernpak, a usput se rukovao s ljudima koji su mu se našli na putu.

Facebook
Facebook

Nije gradonačelnik gubio niti minutu dragocjenog vremena pa je tako obišao i novi teren NK Trnja, a mogli ste ga vidjeti i u obilasku parkova na Savici.

Facebook
Facebook

U srijedu, ranom zorom gradonačelnik je već bio na Kajzerici gdje je obišao radove na izgradnji dječjeg igrališta, a zatim je skočio do Ježdovečke ulice gdje je otvorio radove na sanaciji kolničke konstrukcije.

Facebook
Facebook

Aktivnosti nikad previše tijekom predizborne kampanje pa je između svih opvih terena Bandić uspio ugurati i aktivnosti vezane za svečano obilježavanje Dana grada – položio je vijence, ispratio prvu vožnju turističkog autobusa koji je krenuo u besplatne obilaske grada te se  provozao starim tramvajem uz Puhački orkestar ZET-a .

Facebook
Facebook

Gradonačelnik Milan Bandić voli istaknuti da je stalno u pokretu, a nadamo se da do nedjelje, kada je drugi krug lokalnih izbora, neće dobiti upalu mišića.

 


Komentari